Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 74 m² bez realitkyPernerova, Praha - Karlín

Pernerova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronájmu byt v klídném prostředí centra v Karlíně 2+1 82m2. Byt je zařízený kuchynskou linkou, pračka, trouba, sedací souprava + vitríny a ložnice. V byte je wi-fi ZDARMA. Byt ma jeste malá lodžie. Byt je 5 min. pěšký na tramvaj číslo 24, 8 a 10 minut pěšký na metro florenc. Byt je vhodný pro malou rodinu.Požaduji kauci ve výši 1 nájemné.

Rent an apartment in a quite center in Karlin 2+1 74 m2. Zhe apartment is fully furnished kitchen with dining table with 6x chairs, refrigerter, washing machine, oven, Full HD TV, sofa, table, shoe cabinet, small bar, showcases a large fully furnished bedroom and a tiny balcony. There is a FREE wi-fi for use. In the interest of TV UPC cable is available. The apartment is 5 minutes away from Karlines Namesti and 10 minutes walking distance to Florenc and Křižíkova. The family is suitable for small family, students and foreigners.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152987
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.