Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 120 m² bez realitkySrázná, Praha - Braník

Srázná, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízím k pronájmu dům 5+KK (120m2) s dvojgaráží a zahradou 200m2 na Praze 4. Dům je třípodlažní, po kompletní rekonstrukci v roce 2002, nově vymalován a částečně zařízen. V 1.NP se nachází vstup do domu, předsíň s malou šatnou, pokoj s vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem a WC, komora a technická místnost s pračkou a lednicí. Ve 2. NP se nachází kuchyně vybavená myčkou, elektrickou troubou, plynovým sporákem, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem, jídelní kout se stolem a židlemi a obývací pokoj s krbem, obývací stěnou a pianem, z obývacího pokoje je vstup na terasu a do zahrady. Ve 3. NP se nachází ložnice s vestavěnou skříní, komodami a dvojlůžkem, dětský pokoj s lůžkem, psacím stolem, skříní a komodou a další dětský pokoj s lůžkem, vestavěnou skříní a psacím stolem, dále koupelna s vanou a samostatné WC. Podlahy tvoří dlažba a parkety. K dispozici je zahradní nábytek. V domě je k dispozici internet (WIFI), příjem digitální televize a alarm pro zabezpečení domu. Vytápění a ohřev vody plynem. Zvířata ne, kouření v domě ne. Kauce 40.000 Kč. Lokalita je velmi příjemná a tichá s dobrou občanskou vybaveností (bus 118 na metro C - Budějovická), blízko cyklostezka, Žluté lázně, tenisové kurty - vhodné pro rodinu s dětmi. Realitky prosím nevolat!

Rent of partly furnished renovated and nice looking house 5+kk in Prague 4 - Braník with garage for 2 cars and garden. Basement:

technical room with washing machine and small fridge, bathroom with shower and WC, guest room with big wardrobe and store room with rack.

1st floor:

kitchen equipped with appliances, dining corner with table and chairs and spacious living room with bookshelf, cabinets, piano and fireplace from where you can go to the terrace and garden.

2nd floor:

parents´ bedroom with bed, wardrobe and chest, 2 childrens room with wardrobe, work table and bed, bathroom with bath tub and WC.

There is set top box, high speed internet (WIFI) and alarm in the house. Heating and hot water provided by own gas boiler. It´s really nice and calm place for family with kids. No pets and no smoking in the house. Deposit 40.000 CZK. Real estates don´t call, please!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153392
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.