Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 140 m² bez realitkyMěcholupy - Velká Černoc, Ústecký kraj

Měcholupy - Velká Černoc, Ústecký krajVybaveno
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 180 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím chalupu-dům ve Velké Černoci (západně od Prahy), 30 min do Kladna, 40 min od Prahy po Karlovarce a následně dálnici. Je to na hranici Středočeského (Rakovnicko) a Ústeckého kraje (Žatecko). Dům je možné celoročně užívat. Je z velké části zrekonstruován - izolace, podlahy, štuky, elektřina, voda, nová střecha včetně krovů, venkovní omítka atd. Průtokový el. ohřívač, jímka, napojena na obecní vodovod, krb s krbovou vložkou s výměníkem (napojení na radiátory), elektrický kotel, elektřina 220 a 380 V. Možnost půdní vestavby. Jsou zde 2 větší místnosti: obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, ložnice, chodba a koupelna s WC. Ze zápraží se jde do 3. místnosti (momentálně používána jako technická místnost, plánovali jsme ji z chodby propojit a udělat pokojíček). Na chalupu navazuje malá stodůlka. 2 sklepy (menší je přístupný z koupelny a druhý ze dvorku - plánovali jsme zde vybudovat pivnici pro návštěvy. Dvorek ve tvaru L je zatravený - okrasné keře a stromy.

50 m od chalupy máme další pozemek (řešíme odkoupení druhé ideální poloviny od Pozemkového fondu ČR, chýlí se ke zdárnému konci): zahrádka se zeleninou, kůlna na dříví, přístřešek na auto, trávník s okrasnými stromky. Využíváme celý pozemek a z druhé půlky platíme 105 Kč ročně nájem. (Možnost parkování je i ve stodůlce, vedle chalupy v uličce nebo na velkém prostranství u bytovky nebo na dvorku.) Pokud o tento pozemek nebudete mít zájem, není problém. Máme dobré sousedy. Nad hospůdkou je sál, kde se zhruba každé 2 měsíce konají zábavy, dále se pořádají akce jako pálení čarodějnic, dětský den, stavění májky atd. Hospůdka, obchod otevřený i o víkendu. Ráj po houbaře a borůvkáře, rybolov. 107 m2 zahrada, 227 m2 zastavěná plocha a nádvoří + navíc 342 m2 ostatní plocha. Rád pošlu emailem více fotografií.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153489
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha140
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.