Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 110 m² bez realitkyŘíčanská, Sibřina - Sibřina, Středočeský kraj

Říčanská, Sibřina - Sibřina, Středočeský kraj
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu 4+kk (jeden z dvojčat )v obci Sibřina, Praha-východ. Jedná se o velmi zajímavou lokalitu z pohledu klidného bydlení v domě se zahradou v bezprostředním dosahu Prahy. Z pohledu dostupnosti do Prahy je lokalita výjimečně dobře situována. Dojezdová vzdálenost na P+R u metra B Černý most je 16 min., na P+R u metra A Skalka 22 min., na P+R u metra C Chodov také 22 min. V Sibřině je základní občanská vybavenost

Dům je zděný s vnějším zateplením. Dům má vlastní studnu a septik. Kolaudace se chystá. Vytápění je teplovodní s plynovým kotlem, v koupelně je navíc elektrické podlahové vytápění. Okna mají izolační dvojskla, v přízemí s bezpečnostní fólií Connex. Je rozveden elektronický zabezpečovací systém.

Rodinný dům je na pozemku o výměře 400 m2. Pozemek je se dvěma přímými sousedy. Zastavěná plocha je 60 m2, užitná plocha 110 m2, z toho podlahová plocha 100 m2.

K dispozici je vydlážděná nekrytá plocha pro auto. Kolem domu je vydlážděn chodníček. Betonová zámková dlažba je červeně zabarvená. Plot je drátěná s podhrabováni deskami. Posuvná samonosná brána. Krytý vchod do domu z místa parkovacího stání .

Vstupní chodba má 3,5 m2 a šatna pod schodištěm 4 m2, oboje vydlážděné.Dolní koupelna o rozloze 4,5 m2 je s umyvadlem, závěsným WC a místem pro pračku. zde je bojler 125 l Obývací pokoj (29,3 m2) s kuchyňským koutem (7,3 m2) mají laminátovou plovoucí podlahu. Schodiště do patra je z masivu-dřeva.

Chodba s podestou v patře (12,4 m2) mají laminátovou plovoucí podlahu, stejně jako dva pokoje. . Z chodby je vstup na půdu. Půda má pochozí podlahu a slouží jako dodatečný úložný prostor. Horní koupelna (15 m2) má velkoformátové dlaždice a obklad. Má závěsné WC, široké umyvadlo, obezděnou rohovou vanu a sprchový kout. Na všech střešních oknech jsou rolety.

Doporučujeme prohlídku. Kontaktujte majitele na 602319698 nebo ondrej@ondrej-meissner.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153502
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha110
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.