Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 48 m² bez realitkyPetrohradská, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Petrohradská, Kladno - Kladno, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Dlouhodobý pronájem komplet vybaveného bytu 2+1/B Kladno-Rozdělov, ul. Petrohradská:

Cihlový dům, 48 m2, 3. snížené patro ze 4, bez výtahu. Obývací pokoj a ložnice je vybavena novým nábytkem. V obýváku je gauč, konferenční stolek, lampa,. Kuchyň je původní – kuch. linka, plyn. sporák, lednice s mrazákem + samostatný mrazák, 2 stoly se židlemi (kuchyňský stůl + stůl na PC). Koupelna je původní – pračka, vana, umyvadlo, WC, bojler na vodu, koupelnová skříňka a odkládací poličky. Předsíň vybavená vestavěnou skříní a věšákem. V celém bytě jsou plastová okna. Na podlahách jsou parkety/koberce/lino/dlažba. Vlastní měřidla, topení plynové WAW v obýváku, el. žebříkové topení v koupelně. Možnost připojení na UPC (kabel je nainstalován). K bytu patří malý balkón a sklep. V bytě není možno kouřit, poslušné zvířátko není problém. V těsné blízkosti samoobsluha, večerka, MHD, výhodné spojení do centra, vynikající dostupnost do Prahy (vlak i bus), MŠ, ZŠ, blízko supermarket, restaurace, park Sletiště, Aquapark. Parkování před domem, blízko les, klidná lokalita.

Nájemné: 9.500,- vč. popl. za vodu, podíl společné elektřiny, ČT, ČRo a odvoz odpadu. V ceně není elektřina a plyn. Vratná kauce 8.000,- (možno ve dvou splátkách).

Volné: od října 2011

Kontakt: 604 175 182

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153526
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.