Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyKytlická, Praha - Prosek

Kytlická, Praha - ProsekČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


RK nevolat. K dispozici ihned. Pronájem bytu 2+kk s balkonem v novostavbě, 2.patro, 58 m2 k dlouhodobému pronájmu, k dispozici ihned. Byt je situovaný na jihozápad a v obývacím pokoji i okna na JV, nachází se v klidném prostředí s veškerou občanskou vybaveností (poliklinika, jesle, školka,ZŠ, SŠ, obchody a blízká sportoviště všeho druhu). Spojení na metro C Prosek 3 min a Vysočanská B cca 10 min. Vybavení bytu je základní potažmo je možné upravit a rozšířit po domluvě se zájemcem. K dispozici zařízená kuchyňská linka, lednice, trouba, sklokeramická deska, myčka nádobí. Skříň, botník. Dostupnost internetu, telefonu a kabelové televize - zavedeny přípojky.

Apartment 2+KK (58 sqm) for long-term lease with basic equipment just available from 5/2016. Flat is situated to SouthWest with windows and in the living room are windows to SouthEast. Apartment is on the 2nd floor. The apartment is located in a quiet and green area with all amenities. (clinic, nursery, kindergarten, primary and secondary schools, shops and the nearby sports fields). Underground C Prosek 3mins and line B Vysočanská 10mins. Amenities of the apartment: Kitchen fully equipped, wardrobe, table and chairs, doublebed. Possibility of internet access, telephone and cable TV. Come and see.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153586
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.