Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyOkružní, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský kraj

Okružní, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabizim k pronajmu castecne zarizeny byt v novostavbe 3+kk(80m2) s vlastni oplocenou zahradkou (150m2) ve Vestci u Prahy /hranice Prahy/. Byt se nachazi v prizemi dvoupodlazniho bytoveho domu. V bytovem dome je 12 bytu, 4 byty na kazdem patre. Soucasti jednoho pokoje je velka satna, v predsini komora a predsinova stena, ve druhem pokoji je velka vestavna skrin. V kuchyni, v kouplne a na WC je dlazba, v ostatnich pokojich je plovouci podlaha. Byt a zahrada jsou orientovany na zapad do vnitrobloku. Parkovani je pred domem.

V byte zustava kuchynska linka s myckou a lednici, pracka, susicka, pripojka na internet a satelit, cena za internet neni soucasti ceny pronajmu.

Poplatky pokryvaji ohrev vody, topeni, uklid spolecnych prostor domu, poplatek za odvoz odpadu,

elektrickou energi. Poplatky se budou vyuctovavat podle skutecne spotreby /a dle poctu osob/.

Depozit - jeden najem.

Metro Opatov 10minut, metro Budejovicka 15 minut, zastavka MHD cca 5 min. Pouze nekurak. Foto a dispozice zaslu na email. RK prosim nekontaktovat.

Volne od 1.10.2011.

Rent of 3+kk with garden, 150m2, Vestec u Prahy (border with Praha 4), Okružní street, partially furnished /kitchen, refrigerator, dishwasher, dryer, washing machine, a big dressing room, a built-in cabinet/, on street parking. Broadband and landline possibility. Very good connection by car to motorway D1, to the airport and to the city centre. There are a number of busses to metro station Budějovická and Opatovická, approx 20min., by car 10-15 min/. Facilities – school, nursery, post office, hypermarket, restaurants, playgrounds, bowling, tennis courts, cycle ways etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153822
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.