Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu Ostatní • 119 m² bez realitky

, Spišská Nová Ves, Slovenska republikaVybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 349 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,69 %.


Ponúkame na predaj zrekonštruovanú chatu v lokalite Košiarny briežok, okr. Spišská Nová Ves,Slovenská republika vhodnú aj na celoročné bývanie. Je murovaná z tehál, zateplená polystyrénom, strecha je plechová, okná zabezpečené kovovými mrežami, bezpečnostné vchodové dvere. Na prízemí sa nachádza predsieň, technická miestnosť, kuchyňa s obývacou izbou, spálňa a kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sa nachádzajú 2 izby a vstup do podkrovia s malým ležoviskom. V chate je vykurovanie riešené krbom, prípadne el. ohrievačmi, odpad riešený pomocou žumpy, dažďová voda čistená vlastnou filtračnou jednotkou. Úžitková plocha chaty je 119 m2. Plocha pozemku s rozmerom 127 m2 je v osobnom vlastníctve, zostávajúca časť pozemku cca 500 m2 je v nájme (15 euro / rok). Veľmi krásne prostredie, príroda /Slovenský raj, Tatry/.Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením a vybavením. Dohoda možná.

We sell renovated cottage in the area Košiarny briežok, okr. Spisska Nova Ves, Slovak Republic and suitable for year round living. It is walled with bricks, insulated with polystyrene, a metal roof, windows secured with metal bars, safety entrance door. On the ground floor there is hall, technical room, kitchen with living room, bedroom and bathroom with toilet. Upstairs are two bedrooms and access to the attic with small lying area. The cottage is designed fireplace heating or power. heaters, waste is handled using cesspools, rainwater purified own filtration unit. Living area is 119 m2 cottage. Area of ​​land with dimensions of 127 m2 is in private ownership, the remaining portion of land approximately 500 m2 in the lease (15 euros / year). Very nice environment, nature / Slovak Paradise, Tatry / .Property sold with complete equipment and facilities. Agreement is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153961
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha119
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.