Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 52 m² bez realitkyMelodická, Praha - Stodůlky

Melodická, Praha - Stodůlky
Měsíční nájemné12 000 Kč


Novostavba (2004); prostorný a světlý byt s balkonem (9,6 m) a okny na jih. V bytě je samostatná šatna vybavená systémem IKEA -Antonius a krásná koupelna s vanou. V bytě je k dispozici lednička, elektrická trouba se sklokeramickou deskou. Pračka, nábytek a internet k dispozici dohodou, taktéž možnost využít praktický sklep 1,26 m, vybavený policemi na míru. Dobrá dopravní dostupnost do centra i na letiště (i noční), cca 800 m na metro B Hůrka i Lužiny, 3 min chůze autobus. Výborná občanská vybavenost, do 5 minut chůze Tesco (OD Stodůlky), Kaufland, Lidl. Blízko do přírody - procházkou lze dojít Dalejským údolím až na Barrandov.

Byt je vhodný pro pohodlné bydlení pro jednotlivce i bezdětný pár. Pouze pro nekuřáky. Zájemci, kontaktujte majitele přímo e-mailem na: melodicka7@gmail.com. RK prosím ne.

K nastěhování: 1/3/2009

New (2004) light and spacious studio-apartment with a balcony (9.6 m) and large south-facing windows. There is a changing room with an efficient storage system installed and a beautiful bathroom with a bathtub. Fully-equipped kitchen with a fridge, electric oven and ceramic hob. Washing machine, furniture and internet are available, together with a "sklep" - cellar - fitted with practical shelves. Public transport is within walking distance - bus stop 3 mins, metro B "Hůrka" and "Lužiny" less than 1km away, night transport available, great connection to the airport. Tesco, Kaufland, Lidl are all about 5 mins walk and shopping centres in Zličín and Andel with cinema, IKEA and Globus are all within 25 mins by public transport or 10 mins by car. Those who enjoy walking in Prague's green environs will appreciate Dalejské valley being very close with walks to Hlubočepy or Barrandov.

The flat is ideal for an individual or a couple, strictly non-smokers. You can contact the owners directly in English by e-mail: melodicka7@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15406
Dispozice1+kk
Typ budovyOstatní
Plocha52
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.