Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 415 m² bez realitkyMostecká, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj

Mostecká, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj
Cena4 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 21 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Romantický barokní měšťanský dům, který je od roku 1953 prohlášen kulturní památkou. Dům se nachází v historickém centru města mezi Kostelem Všech Svatých a Kostelem Zvěstování Pany Marie. Dům se skládá hlavního uličního křídla, levého dvorního křídla a zadního dvorního křídla. Uzavření vnitřního dvoru je přízemní jednotraktovou stavbou s plochou střechou.

Dle provedeného stavebně historického průzkumu je stavba domu datována v období cca roku 1717 s tím, že dům je postaven na místě 2 původních gotických staveb, ze kterých se dochovaly dvouúrovňové sklepy (87 m2).

1NP hlavní budovy (200 m2) se nachází 2 samostatné obchodní jednotky s přímým vstupem z ulice Mostecká a vstup do průjezdu. 1 NP osttaních částí budovy tvoří 3 větší místnosti a malé skládky v nepodsklepené části budovy (80 m2). Plocha dvora je cca 125 m2. Ve 2NP se nachází byt 2+1 po rekonstrukci (42m2, levé dvorní křídlo) a částeně rekonstruované reprezentační prostory barokního domu se zachovalou štukovou výzdobou. Krovy hlavního uličního křídla a levého dvorního křídla umožňují zřízení půdní vestavby.

Dům je určený k rekonstrukci, kterou je možné částečně spolufinancovat z programu fondu obnovy kulturních památek města i kraje. Využití domu je možné jako reprezentativní městská vila, pro komerční, či smíšené užití. K domu náleží 2 parkovací karty.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154074
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha415
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.