Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 76 m² bez realitkyVrázova, Praha - Smíchov

Vrázova, Praha - SmíchovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Pronájem exkluzivního podkrovního bytu 2+kk po nedávné rekonstrukci, s balkonem do dvora. Byt je zařízen základním vybavením (kuchyňská linka, sporák, lednice, pračka, mikrovlnka, skříně, klimatizace), v případě zájmu dovybavíme. Byt má prostorný obývací pokoj s novým kuchyňským koutem + jeden neprůchozí pokoj. V koupelně vana + wc. Internet UPC k dispozici. Poplatky na domovní služby jsou 500,- Kč na osobu, energie jsou dle skutečné spotřeby (plynový kotel). V domě je výtah do 3. patra, byt je ve 4. patře. Volný od 1.5.2020.

Renting a beautiful studio apartment 2 + kk. The apartment is furnished with basic equipment (kitchen, stove, fridge, washing machine, microwave). A spacious living room with kitchenette, and a separate rooms. In the bathroom, shower and WC. Telephone and ADSL internet connection available. Fees for house services CZK 300 per person, and energy payments are matching the actual energy consumption. There is an elevator in the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154106
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Plocha76
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.