Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyTomkova, Praha - Smíchov

Tomkova, Praha - SmíchovVybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Celkem 76.47m. Byt je 5 minut chůze od stanice metra Anděl, tramvajové a autobusové zastávky. Je to velmi poklidná a tichá lokalita. Byt velmi dobrém stavu situovaný v 1 nadzemním podlaží uvedené nemovitosti (bytového domu), s přístupem hlavním vchodem, sestávající z obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, koupelny, WC, předsíně a sklepu umístěného v -2 suterénu domu o celkové výměře obytné plochy 59,84 m2 a terasy o výměře 14,53 m2. v bytovém domě v ulici Tomkova 4/3167, Praha 5 – Smíchov.

Byt je vybaven Kuchyň - kuchyňskou linkou značky Koryna-Vega (dřevěná) s lednicí značky Siemens, myčky na nádobí značky Miele, varnou deskou s troubou značky Miele a digestoří značky Electrolux, mikrowlna trouba Whirpool, atd.

- Obývací pokoj – sedací souprava Nattuzi – žluté barvy, tří dílná obývací stěna - dýha javor, jídelní stůl, žaluzie na oknech, celoplošný koberec.

- Ložnice – vestavěná skříň s posuvnými dveřmi se zrcadlovým prosklením (třešeň), rohová vestavěná skříň s koženými úchytkami (dýha třešeň), šatní skříň + regály na knihy s koženými úchytkami (dýha třešeň), postel s roštem (včetně matrací 140x200) s úložným prostorem, police nad postelí 2 ks (dýha třešeň), předokení venkovní rolety.

- Koupelna – vestavěná skříňka pod umyvadlem (bílá) s baterií Grohe, galerka s osvětlením a odkládacím prostorem (bílá), závěsná skříňka na zeď (bílá) a skřín s výklopným košem na pradlo (bílá), pračka - Bosh.

- Předsíň – botník, malá šatní skříň se zrcadlem, skříňka na klíče (hnědá) s čelním prosklením a obrázkem.

- Terasa – Zahradni nábytek - kovový stůl a 4 židle, plynový gril a Pergola.

I am selling my privately owned apartment with altogether 76.47 m2 apartment in very a new building next to a park.

5 minutes walk from Andel Metro, Tram and Bus stop. The apartment is 59.84 m2 with a garden patio of 14.53 m2 plus a secure basement.

The apartment is fully equipped with;

- KITCHEN: Koryna Vega wood kitchen with Siemens Fridge, Miele Dish Washer, cooking desk with oven Miele and Whirlpool Microwave.

- Living Room: Couch set Natuzzi (3 pieces), large tailor made cabinet with 3 glass doors and shelves, wooden dining table, 3 brown shutters on the windows (one with net) and carpet on the floor.

- Bedroom: tailor made inbuilt wood cupboards with leather handles and bed with mattresses 140x200, two wood shelves on top of the bed, window security white rollers on door and window and net on the large window.

- Bathroom: white cabinet below basin, Grohe tap, white mirror cabinet, separate white cabin for clothes and Bosch washing machine.

- Entry Corridor – shoe rack cabinet, wood hanger cabinet with a mirror and keys holder cabinet.

- Terrace/Garden: Garden furniture & gas grill and a wooden Pergola.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154115
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.