Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyOvenecká, Praha - Bubeneč

Ovenecká, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Luxusní velký byt v krásné části Prahy. Jenom 50 m do parku Stromovka, 9 min tramvají do Nam. Republiky a 5 min autem do historického centra Prahy.

Byt je plně vybavený, ma kuchyně s ledničkou, myčkou, troubou a sporákem, obývací pokoj s velkým koženým gaučem, TV a jídelním stolem. Vstup do 9 m² terasy vedoucí do vnitřní zahrady se nachází v obývacím pokoji. Dvě samostatné ložnice mají skříně a postele. Byt má také dvě koupelny, jedna se sprchovým koutem a druhá s vanou, prádelnu s pračkou a komoru s policemi. Parketová podlaha a mramorová dražba v obývacím pokoji a chodbě. Internet, telefon, satilite jsou k dispozici.

Infrustracture je prostě perfektní, supermarket Billa je 5 minut pěšky i další obchody, banky, restaurace a bary, škola a školka jsou v okoli.

Byt je volný od 1.09.

Luxury big apartment in beautiful district of Prague. Its just 50 m to the park Stromovka, 9 min by tram to Nam. Republiky and 5 min by car to the historic center.

The apartment is fully equipped with the kitchen (fridge, dishwasher, oven, stove) living room with corner leather couch, TV and dinning table. Entrance to the 9 sq.m. terrace leading to the inside garden is located in the living room as well. Two separate bedrooms have closets and beds. The flat has also two bathrooms, one with a shower cabin and another with a bath-tub, laundry room with washing machine and storage room with shelves. Floors are parquet and marble site in the living room and corridor. Internet, telephone, satellite are available.

Infrastructure is just perfect, billa supermarket is 5 min by foot, as well as other shops, banks, restaurants and bars, school and kindergarden are in the neighborhood.

The flat is free from the 1.09.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154168
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.