Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 85 m² bez realitkyHaškova, Praha - Holešovice

Určeno ke spolubydlení
Haškova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč


Ahoj! Pronájmu pokoj (nejlépe holce nebo mladému páru), v prostorné plně zrekonstruovaném bytě 85 m². Byt se nachází na Praze 7, Holešovice, jen jeden blok od Letenských sadů a Stromovky. Velmi snadný přístup na metro červené a zelené linky, nebo tramvaje, které jsou skoro za 10 minut na Nam.Republiky.Pokoj je částečně zařízený, velmi útulný a světlý! Mám zájem o dlouhodobého nájemce. Jsem studentka, a hledám spolehlivou osobu.Měsíční nájem je 9000 Kč včetně služeb. Neváhejte a kontaktujte mě na 775619883!

Hey! Renting out a room (preferably to a girl or a couple) in a spacious fully renovated flat 85 sqm large. Flat is located on Prague 7, Holesovice, just one block far from Letny Sady and Stromovka Park. Very easy access to metro red and green lines or the trams that are approx.in 10mins at the Nam.Republiky. The room is partly furnitured, very cozy and bright! Interested in long-term tenant. Note, the room is only for one person. I am a student, friendly and easy going, looking for a reliable and tidy person. The monthly rental is 9000 czk including utilities. Feel free to contact me on 775619883!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154327
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.