Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 125 m² bez realitkyŽižkova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Žižkova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč


Nabízím pronájem celkem dvou pokojů v zrekonstruovaném hezkém bytě na Žižkově ulici v Brně. Vzhledem k dispozicím lokality jde o ideální bydlení pro studenty, byt je hned vedle Stavební fakulty VUT a velmi blízko právnické, přírodovědecké, filosofické fakultě, stejně jako FI a FSS. Ulice Žižkova je klidnou ulicí vedoucí z Konečného náměstí a tedy s ideální dostupností MHD (linky 3,11, 12, 13, 25, 26 a 38).

Byt ma celkem cca 125 podlahovych metru, pokoje maji zhruba po 30 metrech, dale je k dispozici vybavena kuchyne a jidelna o zhruba stejnem rozmeru, velka koupelna s vanou, samostatna toaleta a dve mistnustky pro ulozeni veci.

Najem na jeden pokoj (1-2 lide) cini cca 5500 - 6000 Kc dle zpusobu vypoctu najmu (nektere polozky jsou uctovany dle poctu osob v byte). Byt je zarizen castecne, tedy bez nabytku v pokojich, ale s kuchynskymi spotrebici, varici a prackou.

Pripadne dotazy prosim na email jiri.chlubny@seznam.cz, pripadna prohlidka je samozrejmosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154348
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha125
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.