Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 20 m² bez realitkyBrožíkova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Brožíkova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné3 500 Kč


Dobrý den, nabízíme k podnájmu místo v pokoji 20 m2. V pokoji bydlí jedna osoba - doktorand VUT. Byt 4+1 (dva malé pokoje obývané, obývací pokoj, nabízený pokoj). Dům má vyměněná okna, částečně zateplenou fasádu. V klidné lokalitě Brno - Lesná. Kousek od zastávky Slavíčkova a čertova rokle. V bytě bydlí 3 osoby + nový nájemník. Poplatky za měsíc včetně internetu 3500. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Pokoj je k dispozici již dnes. Pokoj je nevybavený - po domluvě možnost vybavení postel, stůl, židle. Byt je vybaven.

We offer a place for sublease in the room 20 m2 in a block-of-flats. 1 Person already living in the room. Apartment 4+1 (two small rooms + living room + offered room). The house has new windows and partialy insulated facade. It's located in quiet locality Brno-Lesná, few minutes walking from tram and bus stop Slavíčkova and Čertova Rokle. 3 persons are living in the flat now.Room is unfurnished. Rent: 3500,-/month

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154453
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha20
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.