Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyPočernická, Praha - Strašnice

Počernická, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pěkný zařízený byt 1+kk o velikosti 30m2 (+ balkon 5m2), ul. Počernická, Praha 10 - Strašnice (Palouk - Vinice). Novostavba, 4. patro, výtah.

Vybavení bytu: V předsíni jsou vestavěné skříně, plovoucí podlaha, v koupelně - dlažba, vana. Lednice, myčka, pračka, vysavač. Do bytu je zavedená přípojka na telefon a kabel UPC (TV a/anebo vysokorychlostní internet).

Dopravní spojení: výborná dostupnost. Tram: 11, 26, 19, 7. Autobusy: 133, 155, 188, 208, 238, 239. Metro: Želivského nebo Strašnická, + noční spoje.

Okolí: Tiché místo, velmi žádaná lokalita, v areálu Vinohradský Palouk : restaurace, obchod, banka, fitness, kavárny, tenisové kurty, lékárny, china fastfood, nedaleko je Malešický park

Dlouhodobý pronájem pro jednoho nebo pár, bez zvířat, nájemní smlouva samozřejmostí. Kauce = 1 nájem. Prohlídky jsou možné již teď, být je volný.

Fully furnished, sunny, 4 floor, no animals, for long period. Parquet and tile floors, dishwasher, microwave, TV. Excellent transport connection. (metro, tram). Cable Internet+TV. Free now.

Utilities to be paid extra.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15450
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.