Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 210 m² bez realitkyKomenského, Zdice - Zdice, Středočeský kraj

Komenského, Zdice - Zdice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 712 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji RD 5+2 cca 210 m2. Jde o samostatnou polovinu dvojdomku, pocházejícího z počátku minulého století. V letech 2000-2003 proběhla celková rekonstrukce vnitřních prostor a přístavba schodiště (obestavěno venkovní schodiště, kterým se propojila spodní a vrchní část)

Sítě:objekt je připojen na vodovodní řád a kanalizaci.3. fáz. přípojka elektřiny, plynová přípojka,telefonní přípojka, dostupný internet ADSL 16 Mbit,přípojka kabelová televize.

Vytápění: plynový kotel Vailant, topná soustava v plasthliníkovém rozvodu ve všech patrech a místnostech, v letní kuchyni navíc krbová kamna.Ohřev teplé vody: kombinovaný bojler, vytápěný nezávisle dvěma zdroji – plynovým kotlem nebo elektricky, lze podle potřeby přepnout.Voda: samostatná vodovodní přípojka, vodoměr v kotelně.Kanalizace: napojení na městskou kanalizaci.Tel. Telefonní přípojka ukončená ve sklepě.

Dispozice:3 podlaží, dispozice viz výkresy.Dům je v mírném svahu. Přízemí je ze strany zahrady na úrovni terénu, ze strany ulice tak cca 1,2m pod úrovní (chodník).

Zdice jsou město s 3,5 tis. obyvateli, 2x školka, škola, zdravotní středisko, kino, v těsné blízkosti D5 (Plzeň, Praha ), autobusová doprava, vlak (rychlíkové spoje PHA, PLZ, Č. Budějovice) .Celkový a podrobný popis na požádání pošlu. RK NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154581
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha210
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.