Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 92 m² bez realitkyChrpová, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Chrpová, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 000 Kč


Máme domluvený velký byt 3+1 (92m^2) v Žebětíně a hledáme 2 spolubydlící. Může se ozvat i 1 člověk, druhého snad k němu společně najdeme. Byt je v 2.patře rodinného domu, prostorná kuchyň a předsíň, koupelna a samostatné WC, jeden pokoj se vstupem z předsíně, jeden pokoj menší a průchozí do zadního pokoje. Tyto dva jsou odděleny jen závěsem. U bytu je i prostorný balkon. Byt je kompletně vybavený, včetně postelí, ústřední topení, plastová okna, dřevěné podlahy kromě kuchyně, koupelny a WC. Majitel si nepřeje zvířata.

Nájem je 12 000 včetně inkasa a připojení k Internetu. Byt nemá samostatné měřiče, takže inkaso je nevyúčtovatelné. Na Mendlák je to cca 22 minut, do kampusu podobne, je stále v zóně 101.

Jsme bezproblémový, pohodový, pár, oba nekuřáci, a rádi bychom někoho podobného, kdo by také preferoval přírodu před ruchem města. Majitel je ochotný starší pán, bydlí v bytě v 1.patře. Dá se s ním domluvit skoro na čemkoliv. Přes prázdniny je nájemné poloviční. 1 nájem je vratná kauce.

Fotky muzete stahnout tady:

http://is.muni.cz/de/207616/zebetin-vse.zip

Kontakt vilimek.jakub@gmail.com nebo +420737943560

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154717
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha92
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.