Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyPetržílkova, Praha - Stodůlky

Petržílkova, Praha - Stodůlky
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 938 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Majitelka nabízí k prodeji krásný slunečný 2+kk byt s balkonem k prodeji v klidné a bezpečné lokalitě, Sluneční náměstí, Praha 5, v blízkosti metra B Hůrka. Byt je v 6.p., orientovaný na jih s výhledem na náměstí, má atypický prostorný otevřený půdorys (možnost vestavět posuvné dveře dle vlastní volby), 68,5m2 s balkonem a úložnou komorou na chodbě. V domě je 24h ostraha. Veškerá občanská vybavenost (školy, lékaři, sportovní centrum, obchody, městský úřad, park s rybníkem, kostel) do 5min chůze. Možnost dokoupit garážové stání v domě za zvýhodněnou cenu 159.000Kč. NEPLATÍTE ŽÁDNOU PROVIZI.

Beautiful sunny appartment for sale in a quiet and safe neighborhood, Sluneční náměstí, Praha 5, nearby metro B Hůrka station. The appartment is on the 6th floor, southern orientation, view of a large square (almost no car traffic), it has a pleasant and spacious atypical layout (open floor plan, possibility to instal a sliding door), 68,5m2, with balcony and storage room. The house has a 24/7h guard. Schools, park, health center, sports center, shops and municipal offices all within 5min walk. Private ownership, sale directly from owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154738
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha69
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.