Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyBlachutova, Praha - Čakovice

Blachutova, Praha - ČakoviceČástečně vybaveno
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám (nebo dlouhodobě pronajmu) světlý byt 3+kk, 2. patro, orientace V+J (63 m2 + 7 m2 balkon + garážové stání), dům je s bezbariérovým přístupem a výtahem, novostavba z roku 2007, Praha 9 - Čakovice, Blachutova 930/2. V domě je k dispozici místnost na kočárky a sportovní potřeby. Dům je udržovaný a ve velmi dobrém stavu.

V bytě je samostatné WC, plovoucí podlaha (dřevo), dlažba, přírodní koberec, kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěná skříň, bambusové žaluzie.

Dobrá doprava: 2 min pěšky MHD (BUS 195), metro-C Letňany 15 min., metro-B Vysočanská 20 min, centrum 35 min, vlak (ŽST Praha - Čakovice).

Plná občanská vybavenost 1 km (MŠ, ZŠ, ZUŠ, SŠ, park, pošta, kostel, koupaliště, sportoviště, obchody, služby, zdravotnické zařízení, restaurace, cukrárna, knihovna, farmářské trhy, atd.). V okolí Zámecký park, cyklostezky, 5 km obchodní centrum Letňany, Zámek Ctěnice, Ďáblický háj, Ctěnický háj, Vinořský park. Osobní vlastnictví, hypotéka (možnost výhodného převzetí).

Domluvení prohlídky: jenda.macha@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154785
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.