Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 1600 m² bez realitkylišičky, Lišice - Lišice, Královéhradecký kraj

lišičky, Lišice - Lišice, Královéhradecký kraj
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům na venkově, na rozmezí Královéhradeckého a Středočeského kraje, v obci Lišičky nedaleko Chlumce nad Cidlinou. Rozloha pozemku 1600 m2 Vám umožňuje nejenom klidně a nerušeně bydlet, ale zaručuje také dostatečný prostor pro Vaše domácí mazlíčky, prostor pro založení květinového záhonu, pěstování vlastní zeleniny a založení vlastního sadu.

Užitná plocha zahrnuje 4 plnohodnotné místnosti včetně kuchyně s jídelnou, koupelnu, WC, sklad potravin. Dále pak verandu a předsíň, které oddělují obytnou část od přímého vstupu ze dvora. Součástí užitné plochy jsou dále hospodářské místnosti vhodné pro vybudování vlastní kutilské dílny, prostorná stodola a samostatné hospodářské stavení.

Rodinný dům je vytápěn plynovými závěsnými topidly, má vlastní studnu a vlastní septik. Dům je vystavěn z cihel a opuky.

Z klidné obce Lišičky je dobrá dostupnost autobusem do okolních větších měst jako je Chlumec nad Cidlinou (cca 5 km), Nový Bydžov (cca 8 km), Městec Králové (cca 8 km).

Toto vše je jenom pár věcí, které dělají z této nemovitosti ten vhodný domov pro Vaši rodinu. Oceněn jenom na 1 200 000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154821
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 600
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.