Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyLublinská, Praha - Troja

Lublinská, Praha - TrojaVybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji kompletně zařízený a pečlivě udržovaný byt 3+1 o rozloze 68 m² v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 5.patře, je zde kuchyňská linka na míru kompletně vybavená spotřebiči, zděné jádro (WC a koupelna zvlášť), plastová okna, nové termostatické ventily a měřiče na radiátorech, plovoucí podlahy, na patře hned vedle bytu je sklepní kója (2,5 m²), dům je po celkové rekonstrukci (nová střecha, zateplení, nová fasáda, dva velké výtahy, společný satelitní příjem,...). V místě je veškerá občanská vybavenost (školy, školky, dětská hřiště, poliklinika Mazurská, pošta, obchodní centrum Krakov, Penny Market naproti domu), na metro Kobylisy 5 minut busem. V okolí nádherná příroda (Botanická zahrada, ZOO - odsud možno dojít přes lávku až do Stromovky, Drahaň, Čimický háj, v brzké době bude dostavěn plavecký bazén Šutka, atd.). Parkování bez problémů. Byt bude k dispozici od dubna 2012.

We offer fully furnished and thoroughly maintained 3 +1 apartment (size 68 sq) in private ownership. The apartment is located on the 5th floor, there is a kitchen completely equipped with all appliances, brick core (toilet and bathroom separately), plastic windows, new thermostatic valves and measurement units on radiators, floating floors, next to the apartment is a cellar bunk (2.5 sq), the house is after complete reconstruction (new roof, thermal insulation, new facade, two large elevators, common satellite reception, ...). The place has all community amenities (schools, kindergartens, children's playground , clinic Mazurská, post office, shopping center Krakov, opposite the house is Penny Market,), you can get metro station Kobylisy by bus within 5. There is a beautiful countryside around the place (Botanical Gardens, ZOO - you can walk to the park Stromovka across the bridge, Drahaň, Čimický Grove,shortly the new swimming pool Shutka will be completed, etc.). Parking without any problems. The apartment will be available from April 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154868
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.