Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyKe Kamínce, Praha - Zbraslav

Ke Kamínce, Praha - Zbraslav
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt se nachází v Praze 5 - Zbraslavi. Dům i byt jsou po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází ve 2. patře (z celkových 4). Byt je koncipován jako obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 samostatné ložnice a lodžie. Obývací pokoj je situovaný na jihozápad, ložnice na severovýchod. K bytu patří i sklep. Kolárna/kočárkárna a sušárna prádla v domě. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou značky SYKORA a značkovými spotřebiči. Zděná koupelna a WC. V koupelně vana i sprchový kout. Vestavná skříň. V případě zájmu můžeme byt zanechat částečně vybavený. Za příplatek 2.000 Kč Vám můžeme v domě pronajmout i garáž pro 2 auta a 1 venkovní parkovací stání. Dům se nachází v klidné ulici, cca 2 min od autobusové zastávky. Supermarkety Albert, Lidl cca 5 min od domu. Dobrá občanská vybavenost.

The appartment is situated in Prague 5 - Zbraslav. The building as well as the appartment are fully reconstructed. The appartment is situated on the 2nd floor (out of 4). The appartment consists of a living roon with a kitchen corner, 3 rooms, a balcony and a cellar. The living room leads to south-west, the rooms to north-east. A room for storing bikes and prams and a room for drying clothes are available in the building. The kitchen is equiped with furniture SYKORA and with branded electronical devices. There are both, a bathtub and a showering corner in the bathroom. If interested, we can leave the appartement partially equiped. For an extra charge of 2.000 CZK, we can provide you with a garage for 2 cars and with a parking space in front of the house. The house is situated in a quiet street, approximately 2 minutes from a bus stop. Supermarkets Albert and Lidl are 5 minutes from the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155061
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha98
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.