Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+1 • 300 m² bez realitkyK motelu, Praha - Újezd u Průhonic

K motelu, Praha - Újezd u Průhonic
Měsíční nájemné48 000 Kč


Velmi pěkný, zařízený rodinný dům s udržovanou zahradou. Nachází se v pražské části Újezd, v těsném sousedství Dendrologické zahrady Průhonice a nedaleko dálnice D1. Člení se na obývací pokoj s krbem, velkou kuchyň s jídelnou, 4 ložnice, 3 koupelny, garáž pro 3 auta, terasu s grilem, zahradu. Další vybavení: vestavěné skříně, dřevená podlaha, alarm. Možnost odzařídit. Žádaná lokalita, v okolí naleznete krásnou přírodu s naučnou stezkou, nákupní centra (Čestlice a Chodov) tenisovou halu a aqua park.

This beautiful, bright family house has four bedrooms, three bathrooms and a huge open plan kitchen/lounge/diner across the entire ground floor. The house is set in a lovely sculpted garden, complete with terrace and shed. There is also a double garage and utilities rooms on the ground floor.

The master bedroom has an ensuite bathroom and a terrace with lovely views of the landscape.

The house is perfectly placed for access to the D1. There are local amenities in Ujezd and Čestlice and Chodov retail parks are not far away. Viewing recommended.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155063
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha300
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.