Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 550 m² bez realitky

Triebischtal u Drazd´anČástečně vybaveno
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 542 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,59 %.


Prodej historickeho znameho objektu z 18. stol., byv. statek rytiru, pristavby z roku 1860 ve tvaru neprav. "U-cka". Byt(-y), byv. kolonial, byv. hostinec, velky sal, byv. reznictvi, sklady, staje atd. Zakladne udrzovany pozemek 2000m2. Pred celkov. rekonstrukci. Elektrina funkcni, strecha a okapy 1998 novy, pitna voda (obecni) v dome, k tomu pripojka ze studny. Cast. nove okna, zacin. stav. prace.

Objekt se nachazi v SRN, cca 20km od Drazdan a pobliz svetoznameho okresniho mesta. Supr spoj na dalnici veskerych smerech, i do CR. Obrovske moznosti uzivani objektu (hotel/ penzion, restaurace, pivni zahrada, byty, lazen, domov duchodcu etc.). Romanticky a cisty okoli, ochraneni prirodni oblast, cyklotrasy... a.m.v. Spoluprace resp. prevziti obchodiho systemu a ruzne dodaci mozny.

Prip. zajmu cast. nova, stylova vybava hostincu a cast. vyb. kuchyn uz k dispozici. Podpora na uradech apod. samozrejmosti. Veskere varianty a dohody mozny. Nekomplikovane jednani. Znalosti Nemcinu neni nutny - mluvim cesky.

Na Vase dotazy rad odpovim i na e-maily.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155117
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha550
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.