Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 199 m² bez realitkyPětipeského, Praha - Břevnov

Pětipeského, Praha - BřevnovVybaveno
Cena13 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 57 253 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dvougenerační rodiný dům je situován v klidné, vyhledávané lokalitě Praha - Břevnov. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost stejně jako park Ladronka či Břevnovský klášter. Dům je částečně podsklepený s vestavěným podkrovím a obsahuje dvě bytové jenotky: 3+1 v přízemí a 2+1 s velkou vstupní halou v 2.NP. Výměra obou bytů je shodná. Dům byl z části rekonstruován v roce 1997. Celkový stavebně technický stav objektu je dobrý. K domu náleží rozlehlá zahrada s rozlohou 650 metrů čtverečních.

The family house is situated in calm and well-recognized locality in Prague 6, Břevnov. All civic amenities are in walking distance as well as popular park Ladronka and the Břevnov monastery. The house disposes of a cellar, two floors with separated house units and an attic. The apartments have both the same area, 1st floor has 3 rooms and the kitchen, the 2nd floor has 2 rooms, 1 separated kitchen and large entrance hall. In 1997 the house underwent a partial reconstruction. Overall structural and technical conditions are good. A large (650 square meters) garden is adjacent to the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155570
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha199
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.