Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyU Hostína, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj

U Hostína, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 899 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Pořiďte si pěkný, slunný, nadstandardně vybavený byt 3+kk s celkovou podlahovou plochou 84.70 m2, umístěný ve 3.nadzemním podlaží (celkem 4NP) cihlové novostavby kolaudované v r. 2008. Byt je orientovaný na tři světové strany (J-V-Z), nachází se v ulici U Hostína (část Slovany), Úvaly u Prahy. Předností jsou prostorné nadstandardně vybavené pokoje - ložnice 20.1 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 27.2 m2, dětský pokoj 20.2 m2, hala 10.9 m2, koupelna 5.0 m2 se sprchovým koutem, samostatné WC 1.3 m2 (Geberit). V bytě naleznete plovoucí podlahy a dlažbu, nově vymalováno. K bytu náleží plně vybavená kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči Whirpool (myčka, sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř) a samostatná nerez lednice značky Liebherr, v předsíni vestavěné skříně na míru vč. botníku, v ložnici prostorné skříně, postel, koupelna s nábytkem. V ceně zahrnuto také vlastní parkovací stání přímo před domem a nadstandardní klientské změny - obklady, plovoucí podlahy, dlažba, bezpečnostní dveře, žaluzie. Součástí domu je kočárkárna. Vlastní vodoměry i měřiče tepla, vytápění plynem. Možnost satelitní televize, telefonu, internetu.

Město Úvaly nabízí dobrou občanskou vybavenost, kulturní i sportovní vyžití - škola, školka, lékař, supermarket, restaurace, sportovní areál, tenisové kurty, letní koupaliště, dětské hřiště, atd. Výborná dostupnost do centra Prahy - autem i vlakem (spoje jezdí ve špičce každých 15 min. - Hlavní nádraží, Masarykovo nádraží), zastávka místní autobusové linky 200 m, obchodní Centrum Černý Most 15 min. autem. Klidná lokalita.

Osobní vlastnictví, financování možné také převzetím hypotečního úvěru. Volné ihned. Pro další informace prosím volejte přímo majiteli - tel. číslo 777 585 538.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155587
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.