Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 431 m² bez realitkyPulečný - Pulečný, Liberecký kraj

Pulečný - Pulečný, Liberecký krajVybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 304 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej restaurace s dlouhou tradicí - dříve myslivecká chata a s pozemkem v obci Kopanina ,který se nachází při silnici u autobusové zastávky vedoucí z Jablonce nad Nisou do Frýdštejna .

V přízemí objektu se nachází vstupní zádveří , předsíň , chodba se schodištěm do podkrový , místnost s výčepem , restaurační místnost , kuchyň se skladem , WC , dva skladové prostory a kotelna . V podkrový je chodba se schody na půdu , salónek , WC , sprcha , komora , byt s koupelnou a WC a 2 podkrovními pokoji . Půdní prostor v horní části krovu obsahuje volnou půdu a komoru .Podkrový a půdní prostor lze predělat na pokoje k ubytování . Podlahová plocha místností je 431m2 , zastavěná plocha 744m2 , zahrada 174 m2 v současnoti využívaná , jako zahradní terasa k restauraci , za domem travnatý pozemek 538m2 bez omezení ochranými pásmy . Vlastní žumpa a studna . Objekt je částečně podsklepen. Parkoviště pro hosty restaurace před domem a vedle domu. K objektu náleží kolna , prodejní dřevěný stánek v jížní části pozemku .Na pozemku se nachází nedokončené okrasné jezírko. Nutno vidět. Další informace na tel. č. 607433615

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155652
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha431
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.