Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyVlašská, Praha - Malá Strana

Vlašská, Praha - Malá Strana
Cena4 680 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 076 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím prodej romantického bytu v historickém jádru Prahy na Malé Straně. Byt (OV) se nachází v 1.patře čtyřpatrového cihlového domu bez výtahu. Rozloha bytu 44 m2 + 6 m2 balkon do vnitrobloku: 1 ložnice, obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyňským koutem. KK vybavený sporákem, pračkou, MV troubou. Vestavěná skříň v ložnici, francouzská okna na balkon, dlažba v celém bytě, vytápění přímotopy. Koupelna s vanou, samostatné WC. Byt má restaurovaný původní trámový strop. Výborná dopravní dostupnost. Vhodné jako investice, příp. lze financovat hypotékou. V součastné době je v bytě platící nájemník - možno převzít, ale lze i zrušit smlouvu.

We offer a romantic apartment in the historical center of Prague.The apartment is on the 1st floor in the four floor building (no lift). 44 Sqm + 6 Sqm balcony facing the courtyard: 1 bedroom, living room connected with the dinning and kitchen area. Kitchen equipped with stove, washing machine, MW. Built-in closet in the bedroom, French windows leading to the balcony, tiled floors, electrical heating. Bathroom with bathtub, separate WC. Original newly restored wooden ceiling. Excellent access to public transportation. Suitable as an investment, mortgage possible. Currently rented - possible to handover the lease or terminate the contract.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155977
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha44
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.