Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 35 m² bez realitkyOlešská, Praha - Strašnice

Olešská, Praha - Strašnice
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Hledáme spolubydlící(ho) do bytu 3+1 v 1. patře cihlového domu na Praha 10 - Skalka. V nabídce je velký!!!, samostatný pokoj (nezařízený) – za 6tis/měs + 1tis/měs za poplatky. V prostorném bytě je plovoucí podlaha, UPC, pračka, sporák, lednice, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC. Byt se nachází v oblasti rodinných domků, asi 8min chůze na metro A-Skalka, 5min na zastávku autobusu/tramvaje. Je zde možnost parkování před domem a nedaleko výjezd na jižní spojku. Pokoj je k dispozici od 1.rijna. Další dva spolubydlící 25 a 30. Budeme se těšit! Kontakt: nekum@seznam.cz

We are offering a large spacious room in a flat of 3+1 in the locality Praha 10, Skalka (underground A). The cost is 6000 CZKfor rent + 1000 CZK for services. The flat is aprox. 100 m2 and there is UPC, washingmashine, cooker, fridge, bathroom with shower and bath. The flat is located in the locality of family houses, cca 8 min walking to the underground A, Skalka. It is possible to park in front of the house. The room is unfurnished and is available from 1st October. In the flat there are another 2 flatmates - 25 and 30, looking forward to sharing the flat!:)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155986
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.