Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyNa Císařce, Praha - Smíchov

Na Císařce, Praha - Smíchov
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný světlý byt 2+kk (58m2) s balkonem (4,2 m2), v osobním vlastnictví, v cihlovém domě, v Rezidenci Císařka I, v Praze 5 (na rozhraní Hřebenek, Motola a Strahova), přímo pod parkem Ladronka, v klidné lokalitě mimo ruch velkoměsta. Byt se nachází ve 3. patře čtyřpatrové novostavby z r. 2007. Z obývacího pokoje a ložnice je vstup na balkon s výhledem do zeleně. K bytu náleží prostorná předsíň a komora. V bytě jsou plovoucí dřevěné podlahy, dlažba (předsíň, koupelna, kuchyňský kout), obložkové zárubně, plastová okna v dekoru dřeva, v koupelně nadstandardní vana campanula a závěsné WC, dále bezpečnostní dveře, centrální vytápění, domovní telefon, připojení na kabelovou TV a internet. Byt se nachází v uzavřeném areálu, kde je bezpečnostní služba 24 hodin denně. K bytu je možné přikoupit parkovací stání v podzemní garáži přímo u výtahu.

V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost i zeleň (Ladronka, Skalka, obora Hvězda). V areálu dětské hřiště. Výhodná poloha bytu s výbornou dopravní dostupností do centra Prahy. Spojení MHD: autobusové zastávky Weberova (167) a Spiritka (191), dále tramvajová zastávka Kotlářka (6, 9, 10, 16, 58, 59). Nejbližší stanicí metra je Anděl (linka B), stanice Motol ve výstavbě (Zprovoznění úseku Dejvická - Motol se předpokládá v závěru roku 2014).

Superb one bed apartment (58sq.m) with a balcony (4,2sqm) located on the 3rd floor of the well established and regarded Císařka I development in Prague 5 - Smíchov. The property briefly comprises of a large tiled entrance hall leading to a large bright open plan living area (with fitted wood flooring) which provides plenty of natural light. The open plan living area combines the dining space and kitchen and also has the benefit of a good size private balcony. The kitchen area comes fully fitted with dishwasher, ceramic glass hob and electric oven. The kitchen also has tiled splash back and tiled flooring. There is a large double bedroom with fitted wood flooring and access to a balcony. The main bathroom offers a full suite with bath and tiling throughout. The apartment comes complete with a good size storage room. High ceilings, central heating, cable TV and internet. Fenced development with 24/7 security. A secure underground designated car parking space located next to the lift is available for additional fee.

The city centre is easily accessible by car or via excellent public transport, with the bus no. 167 (bus stop Weberova) and no. 191 (bus stop Spiritka), trams no 6, 9, 10, 16, 58 and 59 (tram stop Kotlářka) all providing ease of access to and from the city and surrounding areas. The closest metro station is Anděl (line B). Metro station Motol (line A) is under construction (the extension from Dejvická station to Motol is forecasted to open to the public in 2014).

This property would be ideal for owner occupiers and investors alike.Viewing is highly recommended.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156003
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.