Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyHaškova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Haškova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronájem (či prodej) novostavby luxusního bytu umístěného v zeleni, v bezprostřední blízkosti Čertovy rokle a s výbornou dopravní dostupností ve čtvrti Lesná. Původně 2+kk využíván jako 3+kk (prostorná ložnice je předělena skleněnými posuvnými dveřmi na ložnici a pracovnu, viz. fotografie).

Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v nízké novostavbě s výtahem (2. patro ze dvou) kolaudované v roce 2006. Je zařízen v moderním a čistém stylu. Okna jsou orientována na východní stranu a zajišťují bytu dostatečnou světlost a kontakt s okolím. Součástí je terasa 7 m2 s výhledem do zeleně, přístupná ze dvou pokojů.

Nadstandardní kuchyňská linka je včetně vestavěných spotřebičů zn. BOSCH (sklokeramická varná deska, digestoř, horkovzdušná digitální elektrická trouba, myčka, lednice). Koupelna s velkým sprchovým koutem a dvěma umyvadly. Velká vestavěná skříň v předsíni a komora nabízí dostatek úložného prostoru.

Místnosti: obývací pokoj s kuchyňským koutem 34 m2, ložnice 12 m2, pracovna 11 m2, chodba 11 m2, koupelna 5,2 m2, záchod 1,5 m2, komora 3,2 m2, terasa 7 m2. Na stejném podlaží se nachází zděný sklep a kočárkárna.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156231
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.