Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 278 m² bez realitkyPromenádní, Těrlicko - Horní Těrlicko, Moravskoslezský kraj

Promenádní, Těrlicko - Horní Těrlicko, Moravskoslezský kraj
Cena115 000 Kč

Tato nemovitost již od 488 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na prodej je pozemek číslo 1691 v katastrálním území Horní Těrlicko. Nachází se v zahradní osadě, která je oplocena. V zahradní osadě i přímo na pozemku se nachází vodovod a elektrická přípojka - připojení po domluvě s dalšími zahrádkáři. Pozemek je nezastavěný, nachází se na něm pouze vyhoubená základová deska pro kruhový bazén ( průměr cca 3,5 metru, hloubka cca metr) a jednoduchý přístřešek z konstrukční oceli o velikosti cca 6 x 6 metrů - možno jednoduše odstranit nebo naopak využít jako základ pro zahradní chatku. Pozemek je mírně svažitý k západu, cca z poloviny slunečný, z poloviny stíněný stromy sousedícího lesa. Velmi klidná poloha, příjezd po zpevněné cestě, v bezprostředním sousedství rozumní zahrádkáři. Bez věcných břemen.Prodej přímo od majitele, RK volat pouze v případě, že skutečně máte kupce!!

Na obrázku pozemek ohraničen červenou čarou.

Sleva možná, ovšem pouze v případě velmi rychlého a pružného jednání ze strany kupujícího. Žiju v Praze a proto nemůžu ztrácet čas s prohlídkami, které k ničemu nevedou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156338
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
Typ pozemkuZahrada
Plocha 278
Dostupné od13. 1. 2020
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.