Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 100 m² bez realitkyLesní, Horní Bezděkov - Horní Bezděkov, Středočeský kraj

Lesní, Horní Bezděkov - Horní Bezděkov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu dům v exkluzivní lokalitě.Dostupnost 15min Praha - Bílá Hora, Kladno 10min, Unhošť 5min, Křivoklát 30min. V obci Botanica Golf areál, cyklostezky, lesy, rybníky, možnost vyjížděk na koních, sportovní areál(tenis, nohejbal, ping pong, první Adventure golfové hřiště v ČR aj). Velice příjemné bydlení v bezprostřední blízkosti Prahy. Velmi vhodné pro zaměstnané v Praze. Dům se nachází na kraji obce a je ze dvou stran obklopen lesem. Jedná se o menší dům /kompletně podsklepený s garáží/ s velikou zahradou 1 100 m. Na zahradě je ještě kolna, skleník, plastový skleník, mnoho ovocných stromů a keřů, menší chatka pro děti a relaxační část s jezírky a skalkou. V přízemí domu je zádveří, hala, umývárna, WC, kuchyně, obývací pokoj s krbem z nějž se přes malou zimní zahradu prochází na terasu a na zahradu. V prvním patře je jeden větší pokoj s balkonem a jeden malý pokoj a koupelna.

Vytápění je zajištěno kombinací elektr. kotle, kotle na dřevo a krbu. Pitná voda je zajištěna z vlastní studně. Vodovod a plyn na hranici pozemku. Odpady svedeny do obecní kanalizace. Dům vhodný i pro menší rodinu s malými dětmi.

Dům je v dobrém technickém stavu, s drobnějšími kosmetickými nedostatky, nová plastová okna, vložkovaný komín. Kontakt nejistější e-mailem nebo sms.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156359
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.