Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 1135 m² bez realitkyZbizuby - Vranice, Středočeský kraj

Zbizuby - Vranice, Středočeský kraj
Cena450 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 019 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Jedná se o to, že hodláme prodat zahradu s chatkou, velmi vhodnou nejen k rekreačním účelům, která se nachází v klidné chatové oblasti Plužiny II, což je asi čtyři kilometry od města Sázava. Pozemní komunikace vede zpevněnou lesní cestou z obce Sázava - Dojetřice, asi 6 km od dálnice D1, exit 34 - Ostředek. Bez problémů se lze dostat autem až na samotný pozemek. Zhruba 300 m od pozemku je zastávka vlaku (trať Čerčany - Ledečko). Tento pozemek je v rovině, vzdálený asi 50 m od řeky Sázavy, je oplocený a je celodenně prosluněný. K dispozici je užitková voda, dále je možnost snadného připojení na elektřinu (rozvod vede na hranici pozemku). Polovinu tvoří ovocný sad, na zbytku je jednoduchá chatka 6 x 3 m, což je vlastně obložená a zastřešená mobilní buňka s verandou do tvaru "L".

Katastrálně se vlastně jedná o pozemky dva, bezprostředně na sebe navazující, v katastrálním území Samechov, parcelní čísla jsou 534/5 (výměra 742 čtverečních) a 534/22 (výměra 393 m čtverečních).

Zároveň dodávám, že pozemek leží asi 40 cm pod tak zvanou úrovní Q100 vypočtenou Povodím Vltavy, což jinými slovy znamená, že je oněch 40 cm pod úrovní stoleté vody. Dále upozorňuji, že zde není zdroj pitné vody a ani žádná možnost cokoliv si nakoupit. Nejbližší obchod je na okraji města Sázavy, což je asi 3 km autem (2 km vlakem).

Cena: 450.000, Kč

Podívejte se prosím na přiložené fotografie a v případě, že byste chtěli zahradu vidět, domluvili bychom termín prohlídky.

S pozdravem

Ing.Pavel Vychroň

Sídliště 9.května 371

285 06 Sázava

tel.: 724 785 233

--------------------------------------------------------------------------------

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156427
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha1 135
VybavenoNevybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.