Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyEstonská, Praha - Vršovice

Estonská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Jedná se o byt na adrese Estonská 430/11, Praha 10, 101 00. Je po komplexní rekonstrukci. Výměra 68m2, 2+KK, orientace 1 pokoj do ulice – klidná ulice, 2 pokoj + KK do dvora. Samostatná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. Prostorná chodba. Topení + teplá voda na plyn – lokální kotel. Nájem 13.500 + 1500 kč poplatky. Dům po kompletní rekonstrukci, pouze 10 bytů, vždy 2 na patře. Možné k nastěhování. Kuchyňská linka bude instalována současně s podpisem nájemní smlouvy, bude kombinovaný sporák, lednice. Pračka nebude. Připojení k dispozici je O2 a UPC. Kouření a zvířata povolena.

Spacious flat in a very nice residental part of Prague is available for you to move in. The rent is 13 500 CZK + 1 500 utility fees which include all services, heating and water. The house and the flat are after a complete refurbishment.

One room is orianted to a quite street. The other room which is connected to the kitchen has windows to inner block. Garden is available for communal use. It is situated on the 2nd floor.

Animals, smoking, children are allowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156473
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.