Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 92 m² bez realitkyPodskalská, Praha - Nové Město

Určeno ke spolubydlení
Podskalská, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné9 200 Kč


Nabízím prostorný neprůchozí částečně zařízený pokoj k pronájmu pro 2 osoby v centru Prahy u Palackého nám. (metro Karlovo nám.), volný k nastěhování ihned. Oproti fotografii není v pokoji postel, pouze matrace. Ve 2+1 (92m2) s pracovnou, šatnou, komorou, spíží, odděleným WC a koupelnou, velkou kuchyní. Byt je plně vybaven - lednice, trouba, toaster, pračka, vysavač, žehlička, bezdrátový internet apod. Pouze pro nekuřáky a čistotné osoby. Vhodné pro vegetariány/vegany. Sdílení pouze s 1 osobou (mnou). Nájem za pokoj je 9.200Kč/měsíc, (tj.4.600Kč/os.pokud by jste v něm bydleli dva), včetně VŠECH poplatků, i wifi. Časem by bylo nutno složit vratnou kauci 9.000Kč, ale zatím to nespěchá (VRACÍ se při odchodu z bytu - s 3-měsíční výpovědní lhůtou).

Celkový nájem je 15.300Kč za byt, ale druhý pokoj je průchozí, tak proto to dělím na osoby a ne na pokoje. A pokoje jsou zde jen 2 (je to 2+1), přitom byt má 10 místností....ale ostatní jsou neobytné (malé). Vhodné např.pro pár jenž chce garsonku v srdci staré Prahy, ale je pro ně moc drahá, takhle je to velký byt jen s jednou osobou navíc :-). Jana

Info + další fotky na: zuzana.havlikova@centrum.cz, tel.774 330 878

jana.bernatova@seznam.cz, tel.776 730 946

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156494
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha92
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.