Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyJankovcova, Praha - Holešovice

Jankovcova, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby6 300 Kč


Pronajmu luxusní, prostorný a slunný byt s velkou terasou a výhledem na řeku v objektu Prague Marina. K bytu náleží parkovací místo v podzemí domu, terasa o rozloze 9m a sklep o velikosti 3,5m. Byt je velmi pěkně řešen, z obývacího pokoje je vstup na terasu odkud je výhled na Vltavu. Byt disponuje dřevěnými plovoucími podlahami, k vybavení bytu dále náleží lednice s mrazákem, trouba s varnou deskou. Připojení na internet k dispozici. Volný ihned.

Rent a luxurious, spacious and sunny apartment with large terrace overlooking the river in the building Prague Marina. The apartment has a parking space in the basement, terrace with an area of ​​9m and a cellar the size of 3.5 m. The apartment is very nicely designed, from the living room is the entrance to the terrace overlooking the Vltava River. The apartment has wooden floating floors. There are fridge freezer, oven with hob, internet access available. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156654
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha91
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.