Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkynáměstí Osvobození, Hodonín - Hodonín, Jihomoravský kraj

náměstí Osvobození, Hodonín - Hodonín, Jihomoravský kraj
Cena899 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 813 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Báječný byt, skvělá lokalita, příjemní sousedé...na prodej ve zvýšeném přízemí panelového domu v centru Hodonína. Byt má velmi dobré dispoziční řešení: jeden velký obývací pokoj, dva středně velké pokoje - jeden z nich s balkonem. Prostorná kuchyň a chodba s původním jádrem nabízí řadu možností i pro případné stavební úpravy: každopádně byt je k dispozici a ve stavu k okamžitému nastěhování. Okna vybavena žaluziemi,na podlaze pvc, součástí bytu je sklepní kóje. V případě zájmu a pro více informací pište na mirsy@centrum.cz nebo volejte číslo v kontaktech..případná prohlídka po domluvě kdykoli možná, stejně jako dohoda o ceně s vážným zájemcem.

Amazing flat, great location, lovely neighborhood... for SALE on elevated ground floor, in the town center. The flat has very functional layout: one big living room, two medium size bedrooms – one of them connected with a balcony. Spacious kitchen and hall in combination with original toilet and bathroom offers loads of options for possible building project: however apartment is ready for moving in immediately! Windows are equipped with louvers, flooring is PVC, part of the flat is a cellar unit. Should you be interested in the offer or need more information write to mirsy@centrum.cz or call the cell phone number in the contact list. Personal flat viewing possible at any time by appointment, as well as price negotiation with a serious buyer!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156681
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.