Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyVe struhách, Praha - Bubeneč

Ve struhách, Praha - Bubeneč
Cena2 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 720 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Velmi slunný a krásný byt v klidném cihlovém třípodlažním domě v atraktivní lokalitě Prahy 6 Bubenči,ideální pro děti vzhledem k zeleni v okolí, v dosahu MHD - tramvaj 3 minuty, metro 10 minut pěšky, do Stromovky 5 minut. Orientace je jižní pro pokoje a severní pro kuchyň a koupelnu.

Byt je po kompletní rekonstrukci koupelny-luxusní provedení s prostornou sprchou 80 x 120 cm ( možno instalovat rohovou vanu – voda i odpad je připraven). V bytě byla provedena kompletní rekonstrukce vodoinstalace a vodovodní stoupačky. Byt je též po celkové rekonstrukci elektroinstalace 220V ( v kuchyni připraveno 360 V). V bytě jsou instalována kvalitní nová plastová izolační okna s proti hmyzovými sítěmi.. V pokojích jsou zachovalé parkety, v kuchyni sololit a vinylové linoleum.

Parkování buďto před domem ve dvoře a nebo je možnost koupě garáže v soukromém vlastnictví za 250 000 Kč. K bytu patří sklep a možnost využívat společnou kočárkárnu. Na zahradě je možno pořádat pikniky a grilování. Anuita bytu je zaplacena, na bytě nevázne žádný dluh. V bytě jsem se narodil a nyní jsem ho zdědil po mých rodičích. Nabývací titul je tedy rozhodnutí soudu. Všechny doklady mám k dispozici. Celková měsíční platba za byt je 2579 Kč, přičemž 1000 Kč je do fondu oprav a zbytek na ústřední topení, vodné a stočné, komíny, odvoz odpadu atd. dle skutečných nákladů vyúčtován. Doposud jsem dostával jsem přeplatky. Mohu tedy říci, že na provoz bytu jsou velmi malé náklady.

Byty budou převedeny do OV asi do jednoho roku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156768
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.