Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 73 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu moderně řešený mezonetový půdní byt ve stylu “open-air concept”, ideální pro pár nebo jednu osobu bez zvířat. Byt se nachází v Praze 3, má nádhernou atmosféru, je velmi světlý a klidný. Byt je rozčleněn do dvou podlaží, v podkrovním a také dolním se nachází ložnice, spodní místnost je rozlehlá, členěná na kuchyň a obývák. V každém podlaží je koupelna, dolní větší koupelna je vybavena také pračkou. Byt je plně vybaven nábytkem včetně kuchyně s ledničkou. Dále je v ceně k dispozici UPC internet.

Byt má výbornou polohu, v blízkosti pěti minut několik parků: Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece a rovněž Kino Aero. Také skvělá dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu.

Nájemné činí 17.000,-Kč za měsíc a poplatky (služby) činí 1.800,-Kč měsíčně včetně wifi. Náklady na energii jsou účtovány paušalně celkem 2.200-,Kč za plyn a elektřinu měsíčně a jsou splatné současně s nájemným.

Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného včetně poplatků a energie celkem 21.000,-Kč.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

This modern 2-level flat is a bright and quiet, open-concept attic flat in Prague 3, with lots of atmosphere, and is available for long-term rent for either a single person or a couple with no pets. Fully-furnished, with tile and wooden floors throughout. The flat has two bathrooms, one on each level, plus a loft bedroom upstairs, as well as a large full bathroom with washing machine, full kitchen, living/eating area & 2nd bedroom downstairs. UPC internet is included in the price. The building does have an elevator.

The location is excellent, with several parks within a 5-minute walk - Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece - as is Kino Aero. Transportation connections are also excellent – various tram and bus lines run directly to the city center, only 10 minutes away (Wenceslas Square, Florenc, I.P.Pavlova etc.), and metro lines A and B are each only two stops by tram. Better still, the bus & tram stops are only two minutes away by foot.

The rent is CZK 17,000 per month and fees (poplatky) are CZK 1,800 per month, to cover the cost of general services associated with the apartment (water, garbage, wifi etc.). Energy costs are charged at a flat rate of CZK 2,200 monthly for both gas and electricity and are payable at the same time as the Rent.

A returnable security deposit equal to 1 month’s rent plus fees and energy is required, totalling CZK 21,000.

For more info or to view it, please call the owner at (+420) 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156799
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2021
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha73
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDBiskupcova
🚶 99 m (1 min)
PoštaPraha 3
🚶 733 m (9 min)
ObchodPolo
🚶 20 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 63 m (1 min)
RestauracePolo
🚶 74 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 91 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 394 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Paleček o.p.s.
🚶 479 m (6 min)
SportovištěFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 425 m (5 min)
Hřiště
🚶 269 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.