Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyŠkolská, Praha - Nové Město

Školská, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 432 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


VELKA SLEVA! Krásný byt se nachází v centru Prahy, přitom však je velice klidný! Dobře a nově zrekonstruovaný v roce 2008, o ploše 73,5 m2, 3 + kk ve 3. patře situovaný ve nádvořní, 4. patrové cihlové budovy v Praze 1 - Školské ulici cca 100m od zastavky Vodičkova! Byt má repasovaná okna, ústřední plynové topení, dvě umyvadla v koupelně s rohovou vanou, samostatné WC, plně vybavenou kuchyňí s barem v obývacím pokoji, na podlaze parkety a obklady. UPC služba v nejvyšší kvalitě TV, internet a digitální telefonní služby . Parkování na ulici je k dispozici v modré zóně, pro navstěvu je nedaleko možné využití stání na placeném parkovišti tzv. bílé zoně. Tramvajová zastávka Vodičkova se nachází 1 minutu chůze. Veškerá občanská vybavenost, metro a autobusové zastávky, Václavské náměstí, Karlovo náměstí, Národní třída, nákupní střediska jsou 3 minuty chůze. Staroměstské náměstí, Karlův most, Náměstí Republiky a známé Palladium, a Náměstí Míru, vše dostupné do 15 minut chůze. Tato nemovitost je velice zajimavá pro zájemce který hledá klidnou atmosféru v samém centru Prahy, tento byt ji nabízí.

Rád Vám zodpovím více informací volejte 773 277 537.

BIG DISCOUNT! EXCELLENTLY LOCATED IN THE CENTER OF PRAGUE, YET QUIET!!! Beautiful, recently reconstructed (2008), 73.5m2, 3+kk flat on the 3rd floor of a courtyard, 4 floor, brick building in Prague 1 - Skolska street! The flat has renovated windows, central gas heating, two-sink bathroom with large corner tub, separate WC, a lovely & fully equipped kitchen with bar in the living room, and parquet and tile floors. UPC service available (the highest quality TV, internet, and digital telephone services in the Czech Republic). Street parking is readily available with blue zone permit (several white zones are also located nearby). Tram stop Vodickova is located within a 1 minute walk. All community services, metro and bus stops, Vaclavske Namesti (Wenceslav's Square), Karlovo Namesti park, and Narodni Trida (National Square) shopping mall are all within 3 minutes walking distance. Staromestske Namesti (Old Town Square), Charles Bridge, and Namesti Republiky (Republic Square) and the famous Palladium, and Namesti Miru (Peace Square) are all within 15 minutes walking distance. Truly the property for anyone interested in a central location, but who still wants to retain a quiet atmosphere.

For additional info please call 773 277 537

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156811
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.