Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyFrýdlantská, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Frýdlantská, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina
Cena1 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 334 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt po částečné rekonstrukci družstevním vlastnictví 3+1 s lodžií, 69 m2, který se nachází na 2. patře 12ti patrového kompletně zrekonstruovaného panelového domu, v klidné lokalitě Prahy 8. S výhledem do parku. 2012 možnost do OV. Byt je orientovaný na Západ a Východ a má následující dispozice: obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyń s kuchyńskou linkou a vestavěnými skřínemy, zděná koupelna a toaleta, předsíń. V průběhu rekonstrukce bytu byly udělány nové štuky, v koupelně pak nové rozvody vody a odpad. Jako podlahové krytiny byly zvoleny plovoucí podlaha. V bytě jsou plastová okna. . Dům byl rovněž kompletně zrekonstruován: nový prostorný výtah, zateplení a nová fasáda, nové lodžie (dlažba a zábradlí), nová střecha,Vytápění bytu je zajištěno ústředním dálkovým topením regulovaným individuálním výměníkem. V blízkosti domu se nachází mnoho zelených ploch a les. V místě bydliště je veškerá občanská vybavenost (Inrerspar cca 3 min. chůzí, Albert cca 5 min. chůzí, lékárna, dětský lékař, MŠ, ZŠ aj.). Výborná dopravní dostupnost: MHD na stanici metra „C“ Ládví a stanici tramvaje a bus u domu.

Flat partial reconstruction cooperative ownership 3 +1 with balcony, 69 m2, located at the 2nd floor of a completely renovated 12 brick house in a quiet area of ​​Prague 8 Overlooking the park.. Flat is oriented to the West and East and has the following layout: living room, bedroom, kids room, kitchen with kitchen cabinets and built skřínemy, walled bathroom and toilet, hallway. During the renovation of the apartment have been made new stucco, bathrooms in the new water distribution and waste. As floor coverings were chosen a floating floor. The apartment windows. . The house was also completely renovated: new spacious elevator, insulation and a new facade, new loggia (pavement and railings), new roof, heating the apartment is provided central heating, remote controlled individual exchanger. Near the house there are many green areas and forests. In the place of residence is all civic amenities (Inrerspar about 3 minutes. Walking, Albert about 5 min. Walking pharmacy, pediatrician, kindergarten, elementary school, etc.). Excellent transport accessibility: public transport to the station "C" Ládví and tram and bus station house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156916
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha69
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.