Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyPlaminkove, Praha - Nusle

Plaminkove, Praha - Nusle
Cena2 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 638 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Udrzovany byt v udrzovanem dome, s vyhledem na Prahu. Pred cca tremi lety provedena rekonstrukce bytoveho jadra. 3 minuty trva cesta k metru, k Arkadam Pankrac, kde je nekupni stredisko 7 minut... Metrem Prazkeho povstani trva cesta na Vaclavske namesti 7 minut. V blizkosti park, asi 10 minut, Kavci hory, moznost prochazek, nebo i kousek a utobusem rovnou do lesa. cca 15 minut. (Krcsky les) Materska pobliz domu, zakladni 50 metru....Zdravotni stredisko 60 metru.

A well kept flat in a good maintained house, with a view of Prague. About 3 years ago there was a reconstruction of the bath room and WC, which is situated separately. 3 minutes to the metro station Prazskeho povstani, 10 minutes to Vaclavske namesti, 7 minutes to a big shopping centre Arkady Pankrac. In the near theare is a park about 10 minutes walking and Kavci hory. Kindergarten just on the oposite of the house, basic school 3 minutes walking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15694
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
Podlaží7
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.