Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 65000 m² bez realitkyTovární, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský kraj

Tovární, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena69 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 294 746 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji logistický a skladový areál o celkové ploše 6,5 ha. V areálu se nacházejí 4 objekty, 2 administrativní budovy, objekt skladu a objekt vrátnice . Zděná dvoupodlažní administrativní budova se zastavěnou plochou 870 m2, která prošla rekonstrukcí, má novou moderní plynovou kotelnu a v přízemním podlaží je zřízena veřejná ubytovna. 1. nadzemní podlaží jsou kancelářské prostory. Po celé budově je rozvod datových sítí, s připojením na internet. V budově je též instalován kamerový systém a EZS. Administrativní montovaná budova o zastavěné ploše 825m2 slouží jako kancelářské prostory a je se zděnou administrativní budovou a vrátnicí propojena opticko-metalickým spojem. budova skladu 1664 m2 a vrátnice. V areálu jsou kompletní inženýrské sítě je napojen na plynový a vodovodní řád. Kanalizace je napojena na vlastní ČOV.

Areál nabízí zpevněnou oplocenou plně osvětlenou plochu 3 ha, která je pokryta kamerovým systémem a EZS systémem napojeným na pult centrální ochrany. Dále 0,7 ha manipulačních plochy a obslužných komunikací.

Areál se nachází v industriální zóně Králova Dvora a díky své poloze blízko exitu 22 dálnice D5 má areál vynikající dopravní obslužnost.

Cena k jednání 69 500 000 Kč

Vlasta Vítová

vitova.vlasta@seznam.cz

telefon: 608672909

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157294
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru65 000
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.