Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyČáslavská, Praha - Vinohrady

Čáslavská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč


Pěkný byt se nachází v 1. patře rekonstruovaného cihlového domu, celkem 5 pater v domě s výtahem. Byt se skládá ze vstupní haly, 2 samostatných ložnic, obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem (lednice s mrazákem, myčka, plynový sporák, el.trouba), koupelny s vanou a WC, a druhého odděleného WC. Byt je zařízený vestavěnými skříněmi v jedné z ložnic, manželskou postelí, jednolůžkem, jídelním stolem s šesti židlemi, pračkou a sedací soupravou s dvěma křesly, dále je v bytě trezor. Mramor a parkety na podlahách. Ústřední plynové topení. Satelit, telefon a připojení k internetu. Osobní vlastnictví. Kauce jeden měsíční nájem. K dispozici od 11/2012. Nájemné 15 000 Kč + poplatky 1100 Kč + ELEKTŘINA A PLYN

Nice apartment situated in the 1st floor of reconstructed brick building, total 5 floors in the building with a lift. The apartment consist of entrance hall, 2 bedrooms, living room with kitchen corner, fully equipped kitchen unite, bathroom with a bath and toilet, separated toilet. Partly furnished, build in wardrobes,double bed,extra bed, dining table with a six chairs, sofa + two armchair and safe. Marble and parquet on the floors. Central gas heating. Satellite, telephone and internet connection. Private ownership. Deposit one months rent. Available from 11/2012. Monthy rent: CZK 15000 + utilities CZK 1100 + ELECTRICITY AND GAS.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157303
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.