Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 73 m² bez realitkyV lesíčku, Praha - Smíchov

V lesíčku, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný byt na rozhraní Prahy 1 - Malá Strana a Prahy 5 – Smíchov. PŮVODNÍ PRVKY, VYŘEZÁVANÉ VELKÉ VSTUPNÍ DVEŘE!

Dispozičně se jedná o byt 2+1 o výměře 73 m2.

Byt nabízí vstupní halu, obývací pokoj, ložnici, plně vybavenou kuchyň s jídelnou, koupelnu. Okna ložnice s romantickým balkónem směřují do tichého vnitrobloku. Okna obývacího pokoje a kuchyně směřují do ulice Vodní, výhled z nich je na nádvoří - zahrady sousedící soudní budovy.

Všechny místnosti jsou světlé, prostorné a hlavně klidné. Všechny výhledy jsou do zeleně.

V bytě jsou vysoké stropy, původní repasovaná okna a parkety, které dodávají bytu nádhernou atmosféru. Původní dvoukřídlové vysoké dveře.

Dům prošel nákladnou rekonstrukcí v roce

2004. V domě je výtah. Parkovací místo před domem.Byt se nachází v místě s veškerou občanskou vybaveností ( obchodní centrum Nový Smíchov, multikina, restaurace, mateřské školky, banka, pošta).V místě jsou krásné parky jako zahrada

Kinských, Kampa Park, Petřín, Střelecký ostrov.Výborná dopravní dostupnost tram bus zastávka Švandovo divadlo - 1 minuta metro Anděl-5 minut, letiště Ruzyň - 20 minut autem.

In offer for sale a charming apartment in the centre of Prague.It features an entrance hall, a living room, dining area, one bedroom, kitchen, and bathroom.

Bedroom windows with a romantic balcony face a quiet courtyard.Living room and kitchen windows are oriented towards Vodní Street, and they give view on the gardens of adjacent courthouse.All rooms are bright, spacious and quiet and have views to green gardens..

There are beautiful high ceilings, original windows and parquet floor, which create a fabulous atmosphere.

The house has been reconstructed completely in 2004. It has an elevator and a parking lot.The flat is located in the city center nearby shopping center Nový Smíchov, theater, restaurant, kindergarten, bank, post office.

Beautiful parks such as Kinsky gardens, Kampa Park, Petřín, Střelecký ostrov are at a walking distance.Great transport connections tram bus stop Švandovo divadlo - 1 minute

subway station Anděl-5 minutes,airport Ruzyň - 20 minutes by car

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157318
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.