Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Polská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízím pěkný byt 1+1 v rezidenčně velmi příjemném místě Prahy 2 na Vinohradech mezi náměstím Jiřího z Poděbrad a Riegerovými sady. Dostupnost hromadné dopravy včetně stanice metra je výborná, stejně jako možnosti nákupů. Byt je po rekonstrukci a je kompletně zařízený nábytkem a vybavený vším potřebným k příjemnému bydlení. Má bezpečnostní dveře, televizi, internetové připojení, pračku, mikrovlnku a myčku nádobí. Nachází se v prvním poschodí stylového činžovního domu s výtahem. Je vhodný pro jednu osobu, nebo pár. Nájemné činí 18.000 Kč plus 800 Kč na osobu a měsíc jako zálohy na služby (voda, úklid a elektřina na společných prostorách, odvoz komunálního odpadu a revize a čištění komínů). Energie a internet si nájemník přepíše na své jméno a platí přímo dodavatelům podle vlastní spotřeby. Nájemní smlouva je na jeden rok s možností prodloužení. Byt je okamžitě k nastěhování.

Direct owner offers a fully furnished apartment in Vinohrady. It is a typical flat of the Art Noveau period with spacious rooms and high ceiling. There are: entrance hall, living room with small kitchen, bedroom with double bed,, bathroom with bathtub and separate WC room. The monthly rent ammounts to 18.000 CZK plus house services 800 CZK per person per month(light on the stairs, cleaning,waste collection and chimney revision and water). Tenants will write energies (gas and electricity) on their name and pay according to their consumption. The apartment is on the 1st floor. The house is very conveniently located, just few minutes walk from metro station Jiřího z Poděbrad (line A) and the popular park Riegerovy sady (2 minutes walk), with a gorgeous view of old Prague city, sport and child-care facilities and out door pubs. You can visit the apartment any time, it is available to move in from now. For English speaking visitors, please contact me by e-mail first,I will reply soon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157327
Dispozice1+1
Dostupné od15. 6. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiřího z Poděbrad
🚶 222 m (3 min)
PoštaPraha 33
🚶 490 m (6 min)
ObchodPotraviny Nova
🚶 52 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 385 m (5 min)
RestauraceSpravovna
🚶 91 m (1 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 305 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 211 m (3 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 131 m (2 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 361 m (4 min)
Hřiště
🚶 356 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.