Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyU vysočanského pivovaru, Praha - Vysočany

U vysočanského pivovaru, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 011 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Slunný byt 2kk/L, 55,4 m2, DV, 2.patro, okna na západ, lodžie (2 m2), sklep (2 m2). Výborná dopravní dostupnost: metro “B” Vysočanská, tram. Špitálská, snadný přístup autem do centra i ven z Prahy. Cena: při rychlém jednání možná sleva.

Byt je po kompletní rekonstrukci z červena 2009 (nové rozvody, plovoucí podlahy, dveře, koupelna se sprch. koutem, samostatné WC, kuchyně na míru) s kuchyňským vybavením (plyn. sporák, trouba, digestoř a lednice zn. Electrolux, myčka zn. Bosch), vestavěná skříň v obýv. pokoji, skříň na chodbě, bezpečnostní vstupní dveře, plastová okna a dva el. přímotopy.

V budově je společná kočárkárna a možnost využívat uzavřený dvůr s posezením pod stromy. Dům se nachází v klidné oblasti v blízkosti zeleně i veškerého občanského vybavení (obchody, poliklinika, pošta, úřady); školka, škola, gymnázium a sportovní zařízení (fotbal, tenis, cyklo/bruslo-stezka) v docházkové vzdálenosti 5-10 minut.

Nízké poplatky. V roce 2012 je naplánována rekonstrukce sklepů.

Sunny 2-room flat with balcony, 55.4 m2, cooperative ownership, 2nd floor, windows to the west, enclosed balcony (2 m2), basement vault (2 m2).

Excellent transport accessibility: Vysočanská metro “B” (12 min to downtown), Špitálská tram, easy access to the center or outside Prague by car.

The flat is after complete reconstruction in June 2009 (new wiring, plumbing, floating floors, doors, bathroom with a shower, toilet, fitted kitchen) and equipped with kitchen appliances (Electrolux gas stove, oven, hood and refrigerator and Bosch dishwasher), built-in wardrobe in the living room, cabinet in the hall, security entrance door, plastic windows and two electric heaters.

The building has a shared pram/​​bike room and fenced backyard with seats and trees. It is located in a quiet area near green parks. Close are all civic amenities (shops, health center, post office, transport, parks...); kindergarten, school, gymnasium and various sports facilities (football, tennis, roller-skate/cycle path) are within walking distance of 5-10 minutes.

Low fees. The reconstruction of the basement vaults is planned for 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157343
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.